Industriële gevelreiniging

Industriële gevelreiniging is essentieel voor het behoud van kwaliteit van gevelbeplating zoals damwand en sandwichpanelen. Door gevels snel en veilig te reinigen blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen langer behouden. Het allerbelangrijkste is echter dat het reinigen ook milieubewust gebeurd.

Industrieel en logistiek vastgoed kenmerkt zich door omvang en complexiteit. SkyClean heeft speciaal hiervoor innovatieve reinigingssystemen ontwikkeld waarmee grootschalige reinigingsprojecten snel, veilig en milieubewust kunnen worden uitgevoerd. De machines bestaan uit radiografisch aangestuurde borstels welke met behulp van een mobiele kraan tegen de gevel worden gepositioneerd. Tijdens het reinigingsproces worden afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling reinigings- en conserveringsmiddelen op het geveloppervlak aangebracht. Deze unieke werkwijze stelt ons in staat elke vorm van een industriële gevel te reinigen en te conserveren, ongeacht hoogte en bereikbaarheid, met inachtneming van de hoogste kwaliteitseisen.

Wilt u meer informatie over industriële gevelreiniging? Laat dan hieronder uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Aanhef:

    De heer   Mevrouw

Initialen:

  

Tussenvoegsel:

  

Achternaam:

  

   

Bedrijf:

  

Adres:

  

Postcode:

  

Plaats:

  

Land:

  

Telefoon:

  

E-mail:

  

   

Bericht:

   
   

   Ik wil teruggebeld worden

   Ik wil een gratis demo aanvragen

   Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

   Ik wil het SkyClean informatiepakket ontvangen

   Ik meld mij aan voor de SkyClean-nieuwsbrief