Gevelreiniging Industrieel en Logistiek Vastgoed

SkyClean is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in gevelreiniging van industrieel en logistiek vastgoed. SkyClean kenmerkt zich door een unieke kwaliteit en biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele gevelreiniging: snel, veilig, milieuvriendelijk en tegen aantrekkelijke prijzen. SkyClean is een semi-automatische oplossing voor reiniging van diverse soorten gevelbeplating zoals damwand, golfbeplating en sandwichpanelen, zowel horizontaal als verticaal in de gevel gemonteerd:

damwand
horizontaal

golfbeplating 
horizontaal

sandwichpanelen 
horizontaal

damwand
verticaal

golfbeplating 
verticaal

sandwichpanelen 
verticaal

 

In combinatie met coatings zoals Plastisol HP200, Plastisol HPS200 en PVDF:

Plastisol
HP200

Plastisol
HPS200

PVDF

Grote Voordelen ten opzichte van Handmatig, Tuckerpole en Hogedrukreiniging

Bekijk op welke punten SkyClean Gevelreiniging
beter scoort dan alternatieve methoden....

Unieke kwaliteit, optimale prijs/prestatie verhouding

SkyClean wil haar klanten de best mogelijke kwaliteit bieden om de levensduur van hun gevels te verlengen en om de esthetische kwaliteit op peil te houden. De praktijk bewijst dat SkyClean Gevelreiniging aanzienlijk beter scoort op punten als kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en prijs/prestatie-verhouding dan traditionele reinigingsmethoden als handmatig borstelen, tuckerpole en hogedrukreiniging. 

Netwerk van eigen vestigingen en distributeurs

Met eigen vestigingen en distributeurs in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië is SkyClean Gevelreiniging optimaal gepositioneerd om te voldoen aan lokale behoeften van klanten. Tegelijkertijd stelt samenwerking met lokale partners ons in staat op een eenvoudige en efficiënte wijze te opereren.